Nyheder

Er det billigst at sende pakker med Postnord?

Måske er du en af de få, der aldrig nogensinde sender pakker, og så appellerer dette måske ikke til dig. Det er dog sådan, at flere og flere private sender pakker, da det er blevet lettere at sælge private ting via nettet.

Hvis du enten skal sælge privat eller måske driver en lille virksomhed, hvor du jævnligt skal sende pakker, så er det vigtigt, at du ved, hvor du kan få sendt dine pakker billigst og mest effektivt.

Der er rigtig mange der tror, at det hurtigste og mest effektive er Postnord, men det er faktisk ikke tilfældet. Hvis du ikke har levet under en sten i de seneste år, så ville du også vide, at Postnord har fået rigtig meget kritik i medierne, da de både har hævet priserne på deres service, men samtidig også forlænget leveringstiden på deres pakke transport.

Heldigvis er der mange andre tjenester, som du kan benytte dig af i Danmark, hvis du skal have sendt post internt i landet eller måske skal have fragtet en pakke til udlandet. For at du kan få den bedste service, har vi taget et kig på hjemmesiden pakke.dk, hvor de sammenligner priser hos alle de forskellige fragtfirmaer i Danmark, der kan fragte dine pakker.

Hvad er pakke.dk?

Pakke.dk er et sammenligningsside, der sammenligner alle de tjenester i Danmark, hvor de vil fragte din pakke for dig. Du kan sammenligne det med en virksomhed som Pricerunner, men hvor det er pakketransport der findes priser på i stedet for almene varer.

Hos Pakke.dk skal du blot udfylde lidt forskellige informationer, og så vil du få den pris, der er mest appellerende for dig. Du vælger hvor og til pakken skal sendes, du vælger størrelsen og vægten på pakken, og så klikker du bare send.

Derefter kommer servicen helt selv med flere forskellige bud på, hvor du kan få sendt din pakke billigst, men også hvor du kan få sendt din pakke hurtigst.

Skal man altid vælge den billigste løsning?

Det siger sig selv, at hvis du vælger den billigste løsning, så betaler du færrest penge. Det er dog ikke altid, at det er den billigste løsning, der vil appellere bedst til dig. Det kan være, at du har brug for at få sendt din pakke, så den er ved modtageren næste dag. Det koster naturligvis lidt mere, men her kan du også bare sortere mellem de leverandører, der tilbyder at levere pakken på en enkelt dag.

Sidst men ikke mindst, så er det faktisk også en mulighed at få pakken leveret samme dag, som du afsender den. Det er dog en kostelig affære, hvor du godt kan forvente at skulle hoste op med et par tusinde kroner for den service.

Tag et kig på hjemmesiden, og du vil hurtigt finde ud af, hvem der tilbyder den hurtigste service af Bring, GLS, Postnord eller et af de andre firmaer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *